Mental Trening og Positiv Emosjonell Visualisering™

 

Mental Trening med Positiv Emosjonell Visualisering™ (PEV™) for prestasjonsforbedringer og endring av atferd og holdninger.

Mental trening er i skuddet som aldri før. De som jobber med prestasjonsutvikling og prestasjonsutøvere er klar over at mental trening er absolutt en nødvendighet. Det handler om å få frem det beste i seg selv, og i andre.

Med økt kunnskap om mental trening kan alle nå sine mål raskere, tilegne seg nye ferdigheter og forsterke sine eksisterende ferdigheter.

Vår utdannelse retter seg mot idrettsutøvere, dansere, skuespillere, musikere og andre prestasjonsutøvere som vil utvikle seg fysisk, mentalt, ferdighetsmessig og følelsesmessig. Andre målgrupper er personlige trenere, trenere, andre trenere, ledere, coacher, veiledere, rådgivere og andre interesserte.

 

Litt om utdannelsen:

Utdannelsen holdes over 1 semester på 3 x 2 dager.

Dette er en meget praktisk utdannelse i hvordan du programmerer underbevisstheten slik at nye ferdigheter og holdninger gir prestasjonsforbedring. Du lærer å lage riktige programmer med tekster og visualiseringsbilder, og hvordan dette settes sammen i komplette programmer om spilles inn på lydfiler. Mellom hver samling må deltagerne arbeide med egne programmer. For å få praksis og bredere erfaring må deltagerne arbeide som mental trener for minst 2 andre.

Disse arbeidene vil bli evaluert og legges til grunn for sertifiseringen. Det holdes en skriftlig eksamen på 2 timer. Bestått utdannelse fører frem til RINGOM Mental Trener.

Trenger du mer informasjon, eller har andre spørsmål som ikke er nevnt ovenfor så send mail til ringom@ringom.no eller ring 905 00 252.