Emosjonell kommunikasjon

 

Dette studieopplegget inneholder både våre kurs og prosesser i ”Fremtidens ledere” og ”Emosjonell ledelse/lederskap”.

Lederens ansvar er å sørge for at alle trekker i samme retning, med samme positive følelse!
Når lederen kan identifisere hvilken negativ følelse som styrer en medarbeider i øyeblikket, kan en leder med kunnskap om følelser og emosjonell kommunikasjon kommunisere med medarbeideren slik at han/hun kommer «ut av» den negative følelsen og blir positiv og løsningsorientert!

 

Litt mer om studiet:

Studiet går over 2 semestre. Første semester er på 4 x 2 dager og andre semester på 3 x 2 dager. Dette er et meget praktisk opplegg hvor resultatene kan måles underveis.

Hver deltager får tildelt en RINGOM SeniorPartner som er utdannet Inspirerende Coach™. Han/hun vil følge deg opp mellom hver samling, og etter siste samling, slik at du får den støtte som er nødvendig for å nå de målene du setter deg underveis i studiet. De målene du setter deg er knyttet til den bedriften du arbeider i og den jobben du har. De skal nåes innenfor planlagt tid som er begrenset til maksimalt 6 måneder etter siste samling.

Trenger du mer informasjon, eller har andre spørsmål som ikke er nevnt ovenfor så send mail til ringom@ringom.no eller ring 905 00 252.